Ось і настав Новий 2012 рік… Дні святкового зимового шаленства, розваг, дружніх посиденьок та теплого спілкування у родинному колі добігають кінця, а на нас вже чекають нові будні. Проте у пам’яті кожного, хто казкову ніч з 31 грудня на 1 січня провів у нас, назавжди залишаться незабутні спогади про святкування Нового Року на Драгобраті у затишній "Зеленій дачі".

А зустрічали ми НР у новозбудованому розважальному комплексі в якому є і сауна , і диско холл, і затишний бар , куштували смачні святкові страви, чаркувалися екзотичними та оригінальними коктейлями на будь-який смак, брали участь у розвагах та конкурсній програмі, перед самим НР дирекція зробила подарунки всім гостям, пригостивши кожен стіл пляшкою шампанського... Під стук годинника всі гості відкоркували шампанське, почали загадувати новорічні бажання! На цьому свято не скінчилося! Далі до нас завітав Дід Мороз з Снігуркою, вони провели святкові конкурси, роздали подарунки. Неочікуваний сюрприз гості отримали від онучки Діда Мороза, вона порадувала всіх запальним танком, в розпал свята до нас завітав символ року Дракон. Це виявилося миле дівча в еротичному костюмчику , вона вітала віх відпочіваючих піснею з словами вітання, а під кінець вечора гостей радували звоїми жартами КВК команда. До самого ранку продовжувалася святкова дискотека, з морем шампанського, мандарин та позитиву!

 

Кажуть, як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Якщо вірити цій народній мудрості, то усі новорічні відвідувачі «Зеленої дачі» у Драгобраті проведуть 2012 рік весело, щасливо, драйвово, здорово та незабутньо!!!

Дякуємо усім, хто був з нами!!! Чекаємо на Вас у  "Зеленій дачі" ще! Приїжджайте до нас на Драгобрат!!!